Förra året.

Det här inlägget skrev jag för ett år sedan. Nästan exakt. Fast det var skrivet före elva dock.

"Bad pappa om att slippa kameror imorgon. Det funkade inte, damn it! Dock så har ju Jessicas kamera gått sönder, för sisådär ett par månader sedan = yay, en mindre kamera! Farfar, mormor och morfar har inga kameror. Bara Camilla, papa/Jessica (de brukar dela på papas), kanske Patrik om han kommer (tror inte han tar med sig sin kamera dock, yay!) och möjligtvis Virré om hon har en kamera och känner sig tvungen att ta kort eller så. Typ yay!

Jag förväntar mig nu alltså minst ett födelsedagskort där det står "Isabella 9 år", och en fråga om jag var full på studenten. Alla vet att jag inte är nio, och alla vet att jag inte har tagit studenten, k? Jag är inte Jessica, pucko.

Dessutom får jag inte ens mangokyckling och bandspaghetti till middag, oh noes! Fast det spelar ingen roll egentligen, men det är roligt att vi alltid får önska mat när vi fyller år. Suck att Robin någon gång önskat gröt (har jag för mig), haha.

FAST! Sepideh åkte iaf ut ur idol, och det är jag glad för! Har aldrig riktigt tyckt om hennes röst, den är för... gäll och det låter nästan som om hon skriker (fast på ett skumt sätt). Nu kan alltså bara Robin... B åka ut, samt palmen Johan! Johan kan väl sjunga helt okej, men han är i målbrottet blablabla - ät bajs unge, återkom nästa år! Lars är bara söt (det är inte teater, det är idol), Robin E är bäst, och Kevin är nästan bäst. Hans svenska är dock inte speciellt bra, men det påverkar inte hur han sjunger ju. Pahaha. Notera att jag inte sett idol (förutom slutet och snabbrepriserna) på ett bra tag! Doobidoo är ju samtidigt som idol, och mina föräldrar föredrar Doobidoo X'D Aja, whatever. Går ju repris på söndagar. Inte för att man någonsin orkar slösa bort en och en halv timme på att se några muppar (försökte faktiskt komma på ett snällt ord som talar om att jag tycker att idol är patetiskt) göra bort sig.

...och där kom papa och jävlades! BASTARD!

well, bye suckers."



Notera att jag nu har önskat mig spaghetti och mangokyckling två år i rad. Förra gången fick jag det en vecka efter eller så. Nu får jag det på samma sak.

Anyways, nu ska jag gå och lägga mig. Mina föräldrar lär ju liksom väcka mig runt nio bara för att jävlas.


:C

Ska jag skratta eller gråta? :c

Bäbis.

Kom igen.

 

Okej, jag skrattar. Jag skrattade direkt efter att jag skrev det där. Mobbat.


Snyft.

Det är så lugnt och kallt här nu.

Anyways, pappa hade hittat värsta receptet på något som tydligen skulle vara jättegott. Köttet var så segt och dåligt att jag och mamma åt köttbullar istället. Pappa åt slutligen också köttbullar. Mamma och pappa blev helt sålda på såsen. Den var knappt god.

Ehh... ja.

Lol.

Desriée är nog den roligaste person jag känner.
Näst efter mig själv alltså.

GACKT-fanfic.

Alltså...

...ja...

Gacchan läste MC-fanfic och citerade den på msn. Jag tvingade henne att skicka länk. Sedan läste hon den... och jag läste den, samtidigt som vi 8D:ade inombords och fangirlade...


VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ OSS!?

Frida.

När jag var liten så var min mamma dagmamma. Ett av dagbarnen hette Frida och var två år yngre än mig, vilket betyder att hon fyllde 13 i år.

I onsdags berättade mamma att hon hade dött. Idag berättade hon att Frida hade begår självmord. Hängt sig.

Jag har svårt att ta in det. Visst, jag kan inte direkt påstå att jag var speciellt god vän med henne. Inte ens när hon var dagbarn här. Det berodde på att jag hörde till mitt gäng medan hon mest var våldsam och tvärtemot.

Det känns så fel att så unga människor begår självmord.

Halvsovande Gacchan slår till igen.

Gacchan: Ska de ha fler lektioner?
Jag: Typ inte.
Gacchan: Okej.
-tystnad i några minuter-
Gacchan: Ska de ha fler lektioner?
Jag: Du frågade det nyss?
Gacchan: Gjorde jag?
Jag: Ja.
Gacchan: Oj.
-tystnad-
Gacchan: Men ska de ha fler lektioner?
Jag: Men jag sade ju nej tidigare!
Gacchan: Jaha.

Keps är det nya jepp.

Jag: Hämta oss på busstationen när du gjort klart dina ärenden?
Pappa: Keps

Mamma: Åker ni med pappa el?
Jag: Keps

Sammanfattning.

Det enda jag skriver i bloggen är citat, men det är för att det är typ det enda som händer.

I onsdags kom jag hem från Lycksele tillsammans med Gacchan. Vi har spelat en massa MapleStory (jag har levlat upp en level med Emz (till 49, snart 50!) och med Celle vet jag inte, men jag har levlat från 13 till 29 sen i måndags), gjort djur av pinnar, hoppat över diket för att hämta pinnar, ätit (lol), sett på Idol, dampat (det gör vi jämt, srsly), gjort fula grimaser under en hel reklampaus (...ja...), rollspelat, varit i Umeå och gjort ingenting... Ja, typ det. Kan ha glömt något, hi hi.

Det typ suger att Gacchan ska åka hem imorgon, i och för sig kommer det att bli ganska lugnt efter att hon har åkt, med tanke på att vi ständigt är höga. Vi har börjat två morgnar i rad genom att hon knackat på min dörr och jag sagt "BAJSUNGE". Hm, ja. Sen sitter vi och skrattar som psyckon och ja... herregud.

På söndag fyller jag år, dessutom.

Åh gud.

Jag: Jag väntar på dig bakom soptunnan.

We lol'd.
Jag har skrattat så att jag har ont i halsen. FETT ÄGD.

Fy mig.

Jag har slutat svara på kommentarer. Ack och ve. Hur ska ni nu överleva?

JAG HAR BÄTTRE SAKER ATT GÖRA! Som att dampa, aa (våga inte ens uttala "aa" fel).

Quote.

Gacchan: Jag förstår inte hur han tänker. Gackt är konstig! *titta på Jack Sparrow-affisch* Eller hur, Jack?

Jag: Det är ganska mobbat att båda kommenterade och liksom "arggghhh"
Gacchan: Haha, ja! Vadå?

Jag:
Vet du vaaaad? :D
Gacchan: Ne?
Jag: Jag fyller år om fem dagar! :D
Gacchan: Aaa.
-tystnad-
Jag: Vet du vaaaad? :D
Gacchan: Att du fyller år om fem dagar?
Jag: Ne, att jag kan ha sex med Gackt om fem dagar! :D
Gacchan: *lol*
Jag: ...vet du vaaad? :D
Gacchan: Ne?
Jag: Om fem dagar kan du fortfarande inte ha sex med Gackt! :D

Lol.

Jag: Har han kommit fram till att det var de som bajsade på honom?

Öh, ja.

Lite kort sammanfattning.

Jag är alltså i Lycksele, därav den dåliga uppdateringen.

Söndag:
For till Lycksele på eftermiddagen. Såg en GACKT-konsert på två timmar och... gjorde random saker. Jag minns inte, det var längesedan. Först fick vi gå till Konsum och där irrade vi omkring i säkert tjugo minuter i jakt på sallad. Vi hittade ingen, men slutligen fick vi tag i varsin macka. Notera att jag hade min väska på mig under hela tiden och att Arnold väger typ fyra ton. Minst. Han ska nog få gå på diet lite.

Måndag:
Spelade en massa MapleStory och även lite Mariokart (jag ägde). Såg även på något An Cafe-yadayada. Jag kände igen... typ två låtar av hur många som helst.

Tisdag (idag):
Spelat MapleStory, spelat wii (Harry Potter and the Order of Phoenix), gått och dumpat ett paket (fast jag vägrade bära det!) och lekt lite på en lekpark. De hade en awesome gungbräda! Nu sitter vi här igen. Med en KP-tidning och miljontals bloggar att läsa. Awesome, lol.

Quote.

Gacchan: ...min kompis är ett psykfall...
Jag: Hehehe. Vilken kompis pratar du om? :D :D :D

And off we go.

Om 14 timmar och 35 minuter sitter jag troligtvis på bussen (15:55 i Tväråbäck). Den kan ju komma tidigare och senare, men där någonstans.

Jag har inte packat något och jag har inte städat. Duschat har jag inte heller.
(och nej, pappa, jag har inte rakat benen heller -_____-') Dessutom har jag massa disk och lite tvätt som ska vikas. Fjorton miljarder saker som av någon anledning hamnat på skrivbordet (även om de inte ska vara där) ska bli flyttade också.

Ack och ve. Hoppas att mamma skjutsar i alla fall.

Ifall ni undrar - fysikprovet jag hade för ett tag sedan... Jag fick G+. Inte speciellt oväntat med tanke på mitt totala brist på intresse, men ändå. Fysik/kemi/biologi/teknik har ändå aldrig varit min starka sida. Jag får hålla mig till historia, helt enkelt.

Det är typ mer eller mindre bestämt att jag ska gå den linje jag tänkt att jag ska gå. Dock måste jag hitta på ett andra- och tredjehandsval. Klurigt. Jag vill ha broschyrer!

December.

Robin: Är garaget ledigt 18-21:a december?
Pappa: December?
Jag: December!?
Mamma: DECEMBER!?

DECEMBER!?!?!?

Smärta.

I natt när jag låg och läste så började det mitt i allt kännas som om någon knivhögg mig mellan underlivet och magen. Det gjorde jävligt ont och jag fick panik. Om jag rörde på mig eller tryckte lite på stället där det gjorde ont så blev det ännu värre. Jag hann bli ganska rädd innan det gick över. Det kommer förhoppningsvis inte tillbaka.

Chipsfabriken.

Totalt värdelöst spel.

 

Jag är bäst. Twix_112 sade åt mig att spela, så jag spelar. Spelet går ut på att sälja chipspåsar. Man köper potatis ("Du har köpt potatis" så klickar man på ok) och kryddor och gör chips av det.

 

Öhhh.


Schema.

Lördag: Rollspel alá msn vid tolv. Viktigt.
Söndag: Åker till Lycksele.
Bussen är framme 17:05 (åker 15:55)

Måndag: Lycksele.
Tisdag: Lycksele.
Onsdag: Lycksele. Åker hem, släpar med mig Gacchan.
Bussen är framme 17:10 (åker 16:05)
Torsdag: Gacchan.
Fredag: Gacchan.
Lördag: Gacchan åker hem.
Bussen är framme 17:05 (åker 15:55)
Söndag: Födelsedag.

Alltså så ska jag tillbringa sex dagar (tre där, tre här) tillsammans med Gacchan. Det är rekord. Tidigare var det typ... fyra eller något. Jag vet inte. Mindre i alla fall.

När ska jag få sova då!? Vaaaa?

Idag (igår) hade jag ett väldigt intressant samtal på MapleStory (våran nya karriär är som uppfinnare). Ja, ni hörde rätt! MapleStory fungerar numera på min dator, trots kompatibilitetsproblem (bara att ignorera det så fungerar allt jäääättebra).

Cygnus? Heter det så? GACCHAN! HJÄLP MIG!

---

"WARNING: This game may make you smarter. It may improve your speaking, writing, thinking, grades, job performance..."

http://www.freerice.com/index.php

Ett rätt = 10 grain ris.

Do it.

Quote

Mamma: Det går i arv.
Jag: Har vi det?
Pappa: Nej.
Mamma: Nej.
Jag: *titta på Robin*
Robin: Ja!

Lawl.

Lastbil: *köra väldigt nära våran bil*
Robin: *köra i 30 förbi skola* ... Det är fortfarande trettio! >:3 *köra 30 hela vägen fram till skylten*
Lastbil: *köra om*

Det är kul att jävlas. Han kände sig jätteond, srsly.

Buhu.

Jag är hungrig.

Lawl.

Gakkun säger (22:20):
crap, i hate that i cant express myself in english in the way i want to
darirugoesPOP!  |  ☆☮     säger (22:20):
erm , express yourself in swedish and then ill just pretend that i understood.
Gakkun säger (22:21):
okey
Gakkun säger (22:21):
men ändå
Gakkun säger (22:21):
lol
darirugoesPOP!  |  ☆☮     säger (22:20):
...yeah i understood that xD
Gakkun säger (22:21):
of course you did
darirugoesPOP!  |  ☆☮     säger (22:20):
yes im very good at swedish you know.

Självklart.
Det gick inte så bra för mig att översätta "men ändå". Det jobbiga är att när jag skriver mycket på engelska (eller läser/ser något på engelska) så börjar jag tänka på engelska. Ytterst irriterande ibland.

Quote.

Gakkun säger (21:16):
är du hårig?
Gacchan säger (21:16):
HAHAHAHAHAHAHAH WHAT?!
Gakkun säger (21:16):
HAHAHAHAHA
Gacchan säger (21:16):
HAHAHAHAHHAAHAHAH
Gakkun säger (21:16):
jag tänkte bara ifall du skulle håra ner våran dusch jättemycket om du duschar här
Gacchan säger (21:16):
HAHAHAAHHAHAAH

Power.

Jag: *titta på mammas vattenglas och sedan på mamma* *tänka "DRICK, KVINNA, DRICK!"*
Mamma: *ta glas och dricka*

Makt.

Vampyrens märke

Boktitel: Vampyrens märke

Originaltitel: Marked

Författare: P. C. Cast och Kristin Cast

Sidantal: 343 (344)

Serie: House of Night (Nattens hus)

 

"Hostattackerna är det första tecknet på att Zoey håller på att bli något annat än en vanlig high school-tjej.

Det andra tecknet är att en död kille står och väntar vid hennes skåp i skolan. Hans uppgift är att spåra upp blivande vampyrer och märka dem med månskäran som är tecknet för alla, människor och vampyrer, om man är vampyr. När den finns i ens panna måste man genast lämna sitt vanliga liv, sina vänner och sin familj och ta sig till Nattens hus om man ska ha en chans att överleva förändringen.

 

Välkommen till Zoey Redbirds värld!

Den är väldigt lik vår egen - man går i skolan, fikar med kompisar eller har en nördkväll med Star Wars-filmer.

Men det är också en värld där vampyrer lever helt öppet (ja, de är sjukt snygga), och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket mage, kärlek och död!"

 

Baksidestexten alltså. Den nämner mer eller mindre exakt vad boken handlar om. Zoey börjar hosta och blir sedan märkt. Hon hamnar efter mycket om och men på Nattens hus där hon träffar på de fyra ungdomar som direkt blir hennes vänner. Bland dem har vi Damien (som är bög och det är därför jag kan hans namn och inte de andras), Stevie Ray (hennes rumskamrat), Erin och Shaunee.

Bland eleverna finns även Afrodite som vi inte alls tycker om. Börja inte ens tycka om henne, för hon är inte värd det!

I alla fall... om jag berättar något mer så känns det som om jag spoilar och förstör för de som eventuellt vill läsa boken (LÄS DEN, JAG DÖDAR ER ANNARS).

 

Det är inte en förvirrande bok, utan det är väldigt enkelt att hänga med. Början (när Zoey kommit till Nattens hus) fick mig att skratta på grund av det udda ordvalet. Hur stor är chansen att de nämner emo, liksom? Dessutom säger de penis flera gånger. Det känns ganska skumt eftersom det inte brukar förekomma i så mycket böcker (i alla fall inte i de jag läser), men jag erkänner att jag skrattade båda gångerna.

Den är både underhållande och spännande. Jag kan erkänna att jag inte läste varenda ord, för vissa delar var inte tillräckligt intressanta. Till exempel när de beskrev saker - det intresserar mig inte. Trots det så var det en av de bästa böckerna jag läst på ett bra tag. Visst, det fanns dåliga saker (Afrodite irriterade mig varje gång hon ens var med i ett rum), men den var ändå väldigt bra. Dessutom finns det ingen Edward som kan klaga över att han är ett monster.

 

Om boken filmatiseras kommer jag att hoppa utför ett stup. Detta på grund av att alla karaktärer sägs vara så sinnessjukt snygga och då skulle de bara förstöra det genom att ge Pattinsson ännu en roll som vampyr. Då skulle jag gå och bränna upp det exemplar av boken jag tillfälligt har lånat.

Johnny.

Johnnys dialekt är awesome och han pratade hela bussresan. Typ i tio minuter, hihihi. Och! Jag vill besöka universitetets bibliotek. Han berättade nämligen att det finns en gul linje på golvet som man kan följa om man inte hittar ut, ifall man skulle gå vilse.

SÅ AWESOME.

Idag skickade Christina mig till Konsum. Typ jaha. Jag satte upp affischer.

Jag: *försöka hitta någon ledig plats på anslagstavla*
Gubbe: *stå och titta på* Du borde spika upp en till anslagstavla.
Jag: Ja, jag får ta och göra det.

Bwaha.

Efter att min svensklärare kom och pratade med mig så har jag varit väldigt glad. Det har resulterat i att jag ibland går omkring och flinar som en idiot. It's worth it.

Marianne: Jag har ju sett vad du hade för betyg ;)
Jag: Ja, men jag vet inte om jag kommer att få det igen.
Marianne: Jo, efter det jag har sett som du har gjort så ser du ut att förtjäna det!

Jag är glaad!

Sen på lunchen kom Johan (min idrottslärare, inte sjuan som ägde mig i UNO bara för att jag var elak) och satte sig vid mitt bord. Han är en allätare (jag klagade över skolmaten och han höll inte med, fu), men han tycker i alla fall att mellanmjölk är godast! Duktigt av honom. Vi pratade i alla fall om bibliotek, mat, pendling och gymnasiet typ.

Johan: Tiotusen tecken alltså?
Jag: Ja.
Johan: Vi behöver ju bara lära oss typ tjugofem bokstäver! Eller tjugofyra.
Jag: *tyst en stund* ...javisst...

Tjugonio. Bra att han som lärare har koll.


Omegleeeh.

Jag träffade en tjej på omegle i... måndags (och eh, jag addade alltså hennes msn eftersom det är omöjligt att hitta igen någon på omegle). Jag trodde att hon var sexton eller något, men hon är till och med yngre än mig med... en och en halv månad!

Anyways, det är en vettig människa och eftersom jag inte vet vad hon heter (jag har funderat på att fråga det, men det har inte blivit av) så kan vi kalla henne Turtle. Hon tycker om sköldpaddor, liksom.

I ALLA FALL! Hon gillar varken Miley Cyrus/Hannah Montana eller Twilight! HON TYCKER INTE ATT EDWARD ÄR SNYGG! Awesome. Det är inte ofta man hittar folk som inte har insjunknat.

Öhh... aa, det var väl det jag hade tänkt att säga. Nä, justja. Jag är äldre än henne (en och en halv månad är trots en och en halv månad), längre och jag har större fötter. Hon blir alltså ägd hela tiden.

Ja, jag vet hur lång hon är, vilken skostorlek hon har och när hon fyller år - men jag vet inte vad hon heter.

Stressrisk.

Det borde vara minst risk att man har det stressigt om man jobbar på ett bibliotek. I och för sig praoar jag bara, men jag kan låta det ta hela dagen att ställa upp tjugo böcker.

Jag har alltid en timmes lunch, dessutom. Den här lunchen tillbringade jag i matsalen. Nej, men jag lät det ta tjugofem minuter för mig att äta (vilket det vanligtvis inte gör), bara för att det inte fanns något att göra. Jag är ju liksom... ensam nia och Mia är inte där på onsdagar. Det tog mig ett par minuter att leta rätt på ett prao-relaterat papper också. På vägen upp till mitt skåp mötte jag Gabriel. Vad gjorde han där, förutom att han hämtade sin pärm? Hmm! Mysteriet på Vännäsby skola, lätt. Resten av lunchen satt jag och läste One. Så kasst att den tog slut efter bara elva böcker. Elva väldigt bra böcker.

När jag har läst ut Vampyrens märke (av P. C. Cast & Kristin Cast) kommer jag att recensera den. Än så länge (dvs 144 sidor in i boken) så är den väldigt bra. Damien sade penis för ett tag sedan (kanske för... femtio sidor sen). Jag skrattade. Jag har inte låg humor.

I morse hade jag tänkt att stiga upp åtta (började inte förrän tio), men då hade jag legat och läst till ett och försov mig en timme. Jag hann ju visserligen med god marginal, men ändå. Jag förstår inte hur folk kan stiga upp tidigt och liksom... ha så lätt för det. Jag måste hota upp mig själv ur sängen, mer eller mindre. Det fungerar i alla fall c:

Hm.

Jag: Jag känner mig snäll idag. *jävlas med Johan i UNO*
Johan: Det ska du inte göra! :c

Jag gav honom ännu fler kort att ta upp, men i slutändan så förlorade jag ändå mot både honom och Mia.

Det roliga är att han går i sjuan... och han har värsta mustaschen XD Dessutom är han jättekort och skelar. Det var lite läskigt när han kom jättenära mig en gång och tittade på mig. Han är väldigt schysst i alla fall c:

Omegle

You: may i ask you a very personal question?
Stranger: yeah sure.
You: what color are your socks?
Stranger: oh dear, thats abit more personal than i expected, :/ well there rainbow. may i ask you a personal question?
You: sure
Stranger: are you wearing shoes?

Stranger: what havent we talked about yet?
You: movies... sharks, aliens...
Stranger: how about a movie with a shark and an alien in it.
You: it would be awesome
Stranger: yeah, what would the story line be to have them both in though
You: good question...
You: maybe if the shark is like... swimming around and then sees a spaceship
Stranger: aha, maybe the aliens abduct the shark for some testing and probing.
You: yes
You: and then the aliens could... morph into sharks and go and attack the humans!
Stranger: well id go see that film. sounds very eventful
You: me too

Jag pratade med en tjej i typ... tre timmar på omegle igår/inatt/idag. Helt random. Vi pratade om ingenting i tre timmar, vilket känns ganska sjukt. Eller jo, vi pratade om bibliotek, böcker, filmer, musik, japaner, dinosaurier, hajar, aliens, filmer, serier, skola, färger... och i början stod hon tydligen på min gård och blev kompis med våran björn (som vi ska äta upp på lördag)... öh. Jag kastade en kaka på henne gjord av min systers blod...

You: my sister is still online, wow
Stranger: lol, the one we ate before
You: no, the other one
Stranger: oh right lol

Nu ska jag till biblioteket. Återkommer vid tjugofem över tre eller så.

Remi Gaillard

 

Remi Gaillard är en awesome människa, helt enkelt. Tack till Leo (inte Leo i min klass, utan Leo från Finland) som tipsade mig om denna underbara människa.

 

Seriöst, hur kan man komma på idéen att klä ut sig till olika djur och göra konstiga saker? Som att klä ut sig till snigel och krypa omkring? Som att klä ut sig till känguru och hoppa omkring?

 

AWESOME.


Omegle

Jag har snart spenderat tre timmar på Omegle. Under den tiden har jag bland annat träffat på en som ville veta alla mina hemligheter och mina problem och en som berättade en historia där jag påverkade genom att göra val lite då och då. Det började på en resturang och sen levde hamburgarna och jag hade en orm. Något sådant i alla fall.

Nu pratar jag med någon från Indien som missbrukar punkter.

Omegle

Jag har just upptäckt Omegle. Just nu pratar jag med en tolvårig tjej från Kansas som ska gifta sig med Ashton Kutcher om sju år. Hon är vän med honom på facebook.

"oh and im deeply in ♥ with ASHTON KUTCHER"

Good for you, stranger!

Bloggar.

Det här är min femte blogg, tror jag.

1: www.nogg.se/vampire
Den finns fortfarande kvar och ni kan försöka knäcka lösenordet till det senaste inlägget. Jag minns det inte (men jag minns mycket väl vad som står i inlägget). Blogg från 2008 i alla fall. Skapade nog den redan 2007, men jag raderade alla inlägg sen någon gång och skrev en massa deprimerade inlägg (som är raderade i dagsläget).

2: www.notyre.blogg.se
Awwh. Den blogg jag hade längst! Från maj 2008 till augusti 2009. Där finns det massa intressanta saker.

3: .blogspot.com
Hade lite att göra och skapade en engelsk blogg i juli. Kommer dock inte ihåg vad den heter, utan bara att det var blogspot XD

4. www.gorlab.blogg.se
Bara för att han heter Elpam Gorlab, typ. Den varade inte länge. Inte ens en månad (augusti). Anyways så tyckte jag om den, fast sen impulsskapade jag en ny blogg och, ja.

5. www.gakkun.blogg.se
Here we are. Bara för att!

Sen finns det ju även nummer 6 också, gacktcamui.blogg.se, men den är ju som... något annat XD

Gackt - Kimi ni Aitakute

 

Även om jag har hört låtarna hur många gånger som helst och även om jag har sett GACKT miljontals gånger så händer det ibland (ungefär jämt) att jag häpnar över hur bra låtar han gör och hur snygg han är. Det händer i princip varje gång jag lyssnar på en låt och varje gång jag ser honom. Nästan i alla fall.

 

Jag har laddat ner 20 avsnitt av Fuurin Kazan nu. Bara 30 kvar. Det jobbiga är att avsnitten jag vill ha (8 och 9) vägrar att laddas ner (det står mest stilla) medan alla ovärda avsnitt som jag ändå inte kan se förrän jag fått tag i 8 och 9 laddas ner hur snabbt som helst. Sucks.

 


Belöning

Som belöning för mitt kämpade med bloggheadern (som ändå inte blev så jättebra, inte... just där och där i alla fall, annars så gillar jag den nog) så tänker jag titta på GACKT-relaterade saker. Typ... den där dokumentär...saken. Mm.

Grönt tar över.

Det elaka gröna monstret har tagit över min blogg och gjort den grön. Det är jättegrönt.

Först såg headern ut så D8

Jag kom på mitt i allt hur jag ville ha det och om jag försökte göra om det i ett nytt fönster så blev allt jättesuddigt och konstigt (varför har jag inte förstått) så jag fick göra allting på ett väldigt... jobbigt sätt.

 

Sen så.

Då fixade jag till ringarna utan att bry mig om att bilderna blev avlivade.

 

Sen så c:

Tillbringade alltså hur lång tid som helst i paint (ja, paint) för att få tillbaka bilderna så som jag ville ha dem.

Bit för bit, typ.

 

Sen så...

Då tog jag hjälp av min slav och hon sade att lyricsen till en låt (gissa vilken ifall ni har lite att göra) täckte lite av Arashi-bilden. Crapbag!

 

Jag smurfade och fixade det!

 

Och slutligen så c:

Nu ser man Matsujuns ansikte, woho!

 

Tid: Ett par timmar från och med att jag kom på att jag ville göra en header. Hade gått snabbare om jag inte failat och ändrat mig hela tiden.

Använda program: Paint och Photoshop Elements 6.0

Bilder från: Google och/eller photobucket.

Bilder på: GACKT (x7), HYDE, Stanfour, Arashi och Kagrra,

Citat: HYDE - Shallow Sleep och GACKT - Redemption (tror jag).

Tack till: Mig själv för mitt otroliga tålamod som jag inte visste fanns. Även tack till paint och Gacchan som påpekade att Arashi-bilden inte riktigt syntes (hade knappast sett det själv). Okej, GACKT får också ett litet tack för att han gör så sjukt bra musik. Hans musik räddar liv. Sist, och även minst, tack till min dator som inte hängde sig. You go girl! Eller... ja, han är ju en man, men ändå.

Gå och dö: Photoshop Elements 6.0 och BDB.

 


Fuurin Kazan

 

Idag har jag sett första avsnittet av Fuurin Kazan. Jag är bara allmänt förvirrad, i och med att det är så mycket klaner, provinser, namn, krig och allianser. Dock antar jag att det med tiden hinner lösa sig (så att man har koll), speciellt med tanke på att det är femtio avsnitt. Man borde ju hinna banka in lite namn och dylikt innan man nått slutet.

 

I alla fall så stör jag mig på att Kansuke går och står som ett offer och det ser mest mobbat ut. Kansuke är btw han... på bilden, vars ena öga är förtäckt. Mitsu är ganska rolig i en scen också och Kansukes samtal med något random om att han vill vara strategist var också underhållande (mest med tanke på att randomet såg så "o____o ?" ut). Annars så var det inte så många höjdpunkter och jag hoppas att det blir mycket intressantare i kommande avsnitt, annars när jag aldrig se klart den här serien (trots att GACKT är med).

 

I slutet av första avsnittet (jag tror i alla fall att det var slutet, men avsnitt ett är uppdelat i två delar och slutet kommer i första delen och jag förstår ingenting) fick man till och med en liten lektion om hur det ser ut idag och vem man tror föddes var, typ. Det var hyfsat intressant.

 

"The 46th Historical Drama is a life story of Yamamoto Kansuke, a lonely genius of strategy at the Age of the Civil War in the 16th century. Kansuke works under Takeda Shingen and pursues his dream of unifying the whole country through aiding the warlord of Kai. At the same time, Kansuke supports Shingen’s concubine Yu from his selfless affection for the woman who hates but eventually loves the warlord who killed her father and family. With the aid of Kansuke’s strategies, Shingen expands his power northward, where he is destined to fight with Kenshin Uesugi, the warlord of Echigo. The drama portrays how those who fight for their dreams face their destinies in the turbulent age."

Taget från mysoju.com där man kan se avsnitten online (med text). Jag har dock valt den krångliga vägen och har laddat ner allt lite illegalt med torrent. Eller, allt och allt - jag har bara några avsnitt här och där.

Pft.

Det är tänkt att jag ska vara online halv elva (dvs om tio timmar och fem minuter) och det kommer inte att gå alls, förstår ni.

Den här veckan har jag nog inte lämnat sängen före elva en enda gång, liksom.

Jag är sur förresten. Sur på tv4 för att de gjorde reklam för House och det såg sjukligt (ha ha) intressant ut och jag villvillvill se nu. Wilson är ju liksom I NÄRHETEN av House och åhh! Jag hatar att följa serier på tv och jag är inte långt ifrån att ta och ladda ner avsnittet. Dock så vet jag inte vilket avsnitt det är eller ens säsong (typ... fyra?). Dessutom hinner det ändå inte laddas ner förrän imorgonkväll om jag börjar nu.

Aghhh. Jag vill ha House. Jag älskar House, men han borde ta och inse att han ÄR kär i Wilson. Sigh.

Malice Mizer - Au Revoir

Jag som sade till Robin att jag slutat lyssna på samma låt om och om igen.

Skillnaden är att det var Koakuma Heaven förut (Robin blir galen varje gång han hör att jag lyssnar på den) och nu är det Au Revoir.

 

Videon är ju lite... ja, men det är Malice Mizer och då är det okej.


Bitefight 2.

Jag lovar, jag ska inte klaga över bitefight i det här inlägget. Däremot så drömde jag om bitefight, Rasmus och Leo. Harry Potter (alltså, inte HAN, utan Sofia - en vikarie som kallas för Harry Potter) och resten av min klass var också med lite vagt.

Det började med en bänk som tippade (Isac hade byggt värsta berget av bänkar och shit som jag satt på och sen så hände något och så tippade allt) och då blev Leos mamma sur över att han varit med mig tidigare (antingen tidigare på kvällen eller dagen före). Han sade något om att till och med Harry Potter var bättre. Då gick han på is och isen gick sönder. Då kom Harry Potter och drog upp honom och då blev han torr (han fick vatten upp till knäet)

Anyways, vi skulle gå någon bana. Det spöregnade och var mörkt. Hela klassen var egentligen med, men jag hängde tydligen med Rasmus och Leo. Vi hoppade till en klippa och blev hängandes på kanten. Klippan var mitt i vattnet och den var liten och typ... rörde på sig. Jag och Rasmus var pissnödiga och han var på väg att pissa ihjäl sig (seriöst, JAG VET INTE, MEN HAN SA SÅ) och jag och Leo undrade hur man kunde pissa ihjäl sig. Rasmus och Leo kom upp och jag failade. Sen ramlade de av lite för att klippan rörde på sig och då kravlade jag mig upp. Rasmus var på väg upp men Leo sade åt honom att låta mig försöka ta mig upp först. Sen tog de sig upp också.

Vi sade något om bitefight också och Leo sade att jag skulle gå in på något ställe i bitefight och köpa något. Jag... ville inte? Jag tror att Robin kom från ingenstans och övertalade mig.

Det är vad jag kommer ihåg. Fast i början tror jag att det också var något om att jag var ute och gick med Kazoo, en tjej och två män. Fast tjejen försvann sen. I alla fall, vi gick på en bro och sen så skulle vi simma tillbaka (ja, allting är typ... över vatten). Männen dök och kom dit på två sekunder. Jag vågade knappt hoppa i. Kazoo försvann. Sen hoppade jag i och var jätteseg på att simma. Därefter försvann allt som hade med det att göra.


Bitefight.

Av någon anledning så känns det här ganska orättvist.

Min varulv till höger alltså.

Ifall ni vill hjälpa mig - server 2. JOIN ME TT-TT

 

Det skiljer i och för sig bara 164 levlar. Bara.

 

Tills full hälsa: 52:55:55

timmar-minuter-sekunder

 

Alltså åååååh. Och alla gigantiska cpvarulvar kan attackera mig precis som de vill i ETT HELT JÄVLA DYGN FRAMÖVER. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Skratta åt att jag faktiskt bryr mig, gråta över att jag kommer bli ruinerad.

 

Skuggkamp suger! ÅHHHHHHHHHHHH. Haha, jag anföll någon random i skuggkamp nyss. Level 104. Jag har 2 i liv nu. Jag gråter och skrattar samtidigt inombords. What to dooo?

 

Ja, det här är ett totalt random inlägg om en sida jag är medlem på. Åh, bitefight, varför gör du såhär mot mig?! Varför förstör du mitt liv på det här sättet? JAG FÖRTJÄNAR BÄTTRE, OCH DET VET DU! SLUTA BEHANDLA MIG SOM OM JAG INTE ÄR VÄRT NÅGOT. Nej, jag skriker inte alls åt en sida. NEJ DÅ. WHY WOULD I!?!??!

 

AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

 

Jag tar väl och citerar låten jag alltid citerar när världen är orättvis (JA, DET ÄR ORÄTTVIST NÄR FOLK ATTACKERAR MIG PÅ BITEFIGHT, JAA):

Varför jag, varför jag
Varför inte nån av alla andra?
Är jag inte lika mycket värd?
Varför jag, varför jag
Har jag gjort nånting mot alla andra?
En fråga som jag har här inom mig

Den låten skulle fan inte ha vunnit Lilla Melodifestivalen (vilket år har jag glömt). Alla vet att Ville skulle ha vunnit med sin jävla gröna ö.

Jag är upprörd.

DIABOLOS eller inte DIABOLOS

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska ta och se DIABOLOS nu eller sen. Om jag ser nu kanske det hinner ladda klart innan jag når slutet (nerladdningen är på 94% nu... och vi ignorerar att det står att det ska ta ett dygn att ladda klart), men om jag ser nu så kanske jag inte kan se slutet förrän sen.

Äh, jag får se den imorgon, helt enkelt. Typ på kvällen, om den är klar då.

Awesome

En awesome människa har skaffat blogg! Anton alltså. Här hittar ni honom:

http://sveinkoppf.blogg.se/index.html

Han skriver citat som han har stulit från min blogg (och som jag har stulit från honom, eftersom det var han som sade dem från början) och andra... allmänt random saker.

LÄS!

Uhm.




Idag har jag sett på Gackt - The Greatest Filmography 1999-2006 Blue. Hade sett alla PVs tidigare (även om det var aningens bättre kvalitet nu, kanske). Dock var jag tvungen att starta om datorn bara för att kunna se (ty jag var tvungen att installera Daemon Tools och det kräver en omstart för att fungera), men det får man väl leva med.

Jag vill se Red (alltså, Gackt - The Greatest Filmography 1999-2006 Red) också, men den får jag inte tag i. Sucks. Jag laddar ner DIABOLOS-turnén istället. Det tar dock två timmar till och fram tills dess har jag inget att göra (därav detta blogginlägg). Okej, torrent har bestämt att det tar fyra timmar istället. Jag försöker även ladda ner massa annat GACKT-relaterat, t.ex. Training Days 2006 Drug Party men det verkar inte hända något.

Tydligen har mamma bestämt att jag ska vara hemma imorgon också. Det betyder att min tio dagar långa prao har förkortats till sex dagars prao. Jag klagar inte. Dag ett var ju inte direkt så rolig, om man säger så. Visserligen var det helt okej att stämpla böcker och skriva samma sak femton gånger och det dög väl att sitta och tejpa ihop tjugo bilderböcker. Resten var dock... nä. För lite action.

Prao

Jag börjar om... två timmar och fyrtiofem minuter. Fyrtiofyra. Jag slutar om sex timmar och fyrtiofyra minuter. Vilket betyder att min arbetsdag är fyra timmar lång.

Mån: 13.00 - 20.00 (16.00 - 20.00 idag)
Tis: 8.00 - 15.10
Ons: 10.00 - 15.10
Tor: 8.00 - 15.10
Fre: 8.00 - 14.30

Vecka 42 och 43. Det här är sista gången någonsin jag skriver upp mitt schema. :c Anyways, ni kan ju gärna komma förbi och hälsa på. Vännäsby bibliotek, kom! Vi har Bamse-tidningar!

Idag fick jag frimärke till "min japanes" som mamma så vackert kallar honom. Frågan är bara var mitt brev är.

Jag fyller år om... tjugo dagar enligt min kalender.

Gitarrspel

CHECK IT OUT!

Anton som spelar alltså. Han improviserade typ dessutom.

Fast jag spelade också. Tetris. Det gick bra tills det gick dåligt och sen hade han spelat klart.

 

Att jag är bra på att hålla kameran stilla? :)


Bleh.

Det var tänkt att jag och bror skulle dammsuga huset idag, innan mina föräldrar kom hem. Det gjorde vi alltså inte. Min anledning var att jag har haft ont i huvudet hela helgen och det kommer tillbaka så fort jag gör något. Robin... höll på med annat.

Anyways, först fick mamma reda på det och då blev hon sur. Senare fick pappa reda på det och då smällde han typ igen en dörr. Han utbrast något först och lät inte glad.

Robin hade tagit pappas tofflor (vilket han brukar göra lite då och då) och sen gick vi ut till garaget för att städa Robins dator. Anledningen till att jag stannade där var för att det var i princip omöljligt att befinna sig i huset eftersom alla var på så dåligt humör (och jag klarar inte av att vistas bland min familj när alla är sura, eftersom jag bara börjar gråta så fort någon bråkar med någon annan eller går på mig XD). Pappa visste inte om att Robin hade tagit hans tofflor så det slutade med att han och mamma typ bråkade. Jag var i garaget, så jag vet inte exakt, men han sade att han rykt ihop med mamma på grund av det. När vi kom in igen så skrattade vi åt något och då sade pappa något och sen började han skrika åt mig och Robin. Mest åt Robin typ, på grund av tofflorna.

Ingen blev mänsklig förrän strax innan tio. Halv tio kanske. Då kom pappa upp och kollade mitt element och då skrek han i alla fall inte, så jag antar att det lugnat ner sig då. Det resulterade i att jag vågade fråga mamma vem som skjutsar mig imorgon. Nu har jag i alla fall koll, typ.

Apropå min familj. Min och Robins relation har typ förbättrats jättemycket sen förut. Förut sade han att han hatade mig och att han aldrig tyckt om mig. Nu är det som inte likadant. Vi bråkar typ... inte lika ofta längre. Han kan vara lite hårdhänt ibland (mina händer blir ofta mosade), men det kan jag som stå ut med. Hellre det lite nu och då än att bli nerbrottad flera gånger om dagen. Patrik brukade roa sig med det när han bodde hemma, men sen blev jag för lång och yadayada. Ägd. Dessutom är Robin hyfsat rolig och brukar gömma min kudde på "diskreta" ställen. En gång gömde han den dock i sin dator och det var lite klurigt att hitta den. Hittade den inte förrän han pekade på datorn och sade "den är i datorn", men ändå.

Någon som ens orkat läsa det här? XD

Jobb

Jag vet vad jag ska jobba som nu. Jag ska fiska king crabs. De jobbar tre dagar om året typ. Eller, en säsong är i alla fall på tre dagar. De behöver inte jobba något mer under det året typ.

Awesome. Dock så kan en king crab ge ut gift som dödar åtta andra king crabs och då dödar de åtta var och sen dör typ alla. Lite klurigt kanske.

GÄSTBLOGGNING!

Heiii! Nu gästbloggar jag här!

Hahahahahhaa, utan tillåtelse XD Det här är så roligt, jag håller på att garva ihjäl mig.
Öh... ja. Tur att jag är smart och kan ta mig in på Gakkuns blogg.
Jahaja! Jag vet inte vad jag ska skriva här ;> Mer än att jag är ond, och...

Mwahaha.
Mwahaha.
Mwaaaahaha.

Hm...
Det här känns så värt! Hmm... GACKT ÄGER!
Yesh. Och jag har läxor att göra i helgen :(
OCH MIN MUSIKLÄRARE ÄR MED I KÖRSLAGET *skrytskryt*

/Desirée aka GACKTfangirl

Sigh.

Jag är sjuk igen. Vaknade vid sex (efter fem och en halv timmes sömn) och trodde att huvudet skulle sprängas. Tänkte att det kanske skulle gå över om jag sov mer, men det gjorde ingen skillnad. Kändes ändå som om jag skulle svimma när jag väl steg upp.

Har tagit alvedon nu, men lär inte vara mänsklig förrän... om typ tjugo minuter. Minst. Dessutom fryser jag, hostar hela tiden, är täppt i näsan och har feber. Inte så mycket feber än dock. 37.7.

Medan jag låg som däckad hann Misse öppna tre garderober, två skåp och skafferiet. Jag hittade honom liggandes i Robins garderob.

Sigh.

Dessutom är det så kallt att jag inte ens kan sitta i mitt eget rum. Har förflyttat mig till soffan nere eftersom det är betydligt varmare här :c

Odrägliga kattskrälle.

När Misse vill ut så krafsar han på dörren och jamar oavbrutet. Han ger sig aldrig. Attentionwhore, hm.

Men i alla fall, jag blev less och tog med honom ut. Vi gick och hämtade posten och tidningen. Han skötte sig finemang, trots att jag vet att han helst ville in på grannens gård eller klättra upp i ett träd. På väg åt andra hållet mötte vi två bilar. Han försökte springa iväg (men kopplet var för kort, vilket är tur för mig D8 vill inte att något ska hända honom) men gömde sig sedan bakom mig istället. Så stod vi där. Chillchill. Då var det slut på det roliga och jag släpade in Misse.

Eller släpade och släpade. Han gick väl ganska självmant. Duktig hund... katt.

Misse.

Idag på religionen ringde Robin mig. Jag kunde inte svara då, men ringde upp honom ett par minuter senare. Anledningen till att han ringt? Han ville veta om jag hade matat Misse imorse. Tydligen så hade Misse brutit sig in i skafferiet och öppnat påsen med kattgodis och smällt i sig en massa. Jag bytte vatten imorse, såg till så att han hade torrfoder och gav honom blötfoder(?). Det dög tydligen inte.

Ja, Misse kan bryta sig in överallt. Han kan ta sig in i skåp, skafferiet och öppna vanliga dörrar. Ibland tror jag att han är stålmannen, fast i kattformat.

Misse kurrar när man borstar honom, klapp/kliar honom på magen under nattetid och när man tar på honom kopplet. Han är nog lite speciell ibland.

Idag läste jag också att Norska skogskatter är kända för att vara pratglada. FUFUFUFUFUFU.


Lol

~jag och Patrica pratar om hösten~
Jag: Men november måste vara kvar.
Patricia: Nej! Bort!
Jag: Jag fyller år i november.
Olivia: Den första!
Jag: Grattis.
Olivia: Tack!

Idag.

Idag jag gjort saker jag aldrig gjort förr!

Typ det här:
- Fyllt en kattlåda med katts and.
- Haft en intressant konversation med Patricia.
- Stannat kvar lite efter en syslöjdslektion för att prata med läraren om ingenting.
- Virkat med grönt garn.


Mihi.

Idag fick jag veta att jag fick MVG på historiaprovet.
Då blev jag ungefär såhär glad:



Skämt åsido.
JAG SKA HA FEST NU!
Genom att plugga matte och räkna med i.
Döda mig, snälla!

Skola.

Idag hade vi läsning, tyska, biologi, engelska, klassråd och hemkunskap.

På läsningen så skulle Bos läsa, men han pratar så lågt att jag uppfattade några ord här och där. Läste Otori-bok istället. Eller ja, lite.

Marika har typ blivit snäll. Eller så tror jag att hon försöker smöra så att vi ska tycka att tyska är det roligaste som finns. I alla fall så har jag femton valfria tyska glosor till på torsdag. Party. Nina ska ta de lättaste, lol.

Engelskan var i alla fall fail. Förra lektionen började vi med förra årets nationella prov i engelska. Det tog typ tjugo minuter för mig att hinna klart med det. Resten av den lektionen gjorde jag ingenting. Sen idag skulle de som inte gjort klart fortsätta. Patricia hann göra nio frågor och då hade hon typ femtiofem minuter på sig. Man skulle skriva svar i stil med "13,8 million". Hon skrev inte ens något på den men fyllde i sen och gav sig poäng. Typ okej. Ja, men i alla fall. De som gjort klart fick göra ett annat nationellt prov från förra året. Det tog inte ens tio minuter att göra .__. Sen hade inte jag något mer att göra den lektionen. Bos påpekade att jag kanske borde få något svårare. För en gångs skull håller jag med. Det är bara tråkigt att sitta av halva lektionerna och göra ingenting eftersom man redan hunnit klart med det man ska göra. Jag roade mig med att skriva GACKT-låttitlar. Kom upp i typ 32 innan vi slutade. Sen läste jag en text om en tjej som blev brännskadad och trodde att hennes pojkvän inte tyckte om henne.

Jag har kommit fram till hur tjejerna klumpar ihop sig. Anna och Amelia. Sanna, Olivia och Nina. Jennifer, Amanda och Patricia. Jag är... ingenstans.

Anyways, vi bakade bullar på hemkunskapen. Hastbullar. Hest. Apropå hästar. Leo har köpt en hästtröja. Dessutom tog han en säkerhetsnål och körde den genom örat på lunchrasten. Han hade en publik på typ tio personer.

Smskonversation

Camilla: Idag är du minsan inte i nå lycksele! Ha!
Jag: Så du kommer hit?
Camilla: Jaa! Du o jag ska sy idag! Hoho
Camilla: Peppa! Jag tar me godis!
Jag: Jahaja.
Jag: När kommer du?
Camilla: Klev just pa bussen sa typs vid 16

Jag som trodde att jag var i Lycksele. Då vet ni i alla fall vad jag ska göra... snart.

Det utspelade sig vid tre, inte nyss alltså. Bussarna tar sig inte hit på typ en minut.

Min bror lyssnar på Katy Perry - Hot n Cold. Då vet ni.

Anton!

Anton: *plockar upp min kub och slår på den* *börjar asgarva* *skratta* ...jag förstår inte det roliga med den här XD

Anton: Ser du på Smallville!? D8 ...det gör jag med.

Jag: Jag tar den bakifrån.
Anton: *säga något annat istället för "den" som jag glömt*
Jag: Nej! Jag tar DEN bakifrån!
Anton: You pervert.

Jag skulle alltså ta tag i en orm... bakifrån.

Anyways, han är typ längre än mig snart. Jag ska göra smygreklam för hans gitarrspelande inom kort också. Ska bara lägga upp videon på youtube.

Fyran dieded.

Idag lekte jag med min kub (jag har en awesome kub som byter färg om man startar den och min bror råkar vara allmänt förälskad i den) och då tappade jag den. Den kraschlandade på en tangent. Fyran. Numera är det ett jack på en halv centimeter där.

Vad jag gjorde sen? Jag tog kuben och kastade iväg den. Den landade på min säng.


Jag tog upp nya sängkläder och lade dem på mitt rum. Ty det är tänkt att jag egentligen ska byta sängkläder eftersom mina föräldrar behöver mitt lakan till när de åker till Stockholm (de åker antingen 8:de oktober eller 9:de). Jag har fortfarande inte bytt sängkläder och Robin stal just mitt täcke. Vad gör man då? Han har säkert ätit upp det. Suck.

Leoleo

Leo: *peka på mitt halsband* Häst.
Jag: Ja, men precis.
Leo: *peka på Patricia* Häst.
Jag: *road*
Leo: Du har Patricia på ditt halsband! :D

Det är inte ens en häst. Jag har fått alldeles för många kommentarer angående mitt halsband sedan jag hade det första dagen. Har haft det i tre dagar (i skolan) och jag får fortfarande kommentarer om det XD

Apropå Leo - läs Leo och Antons blogg:
www.dansanaken.blogg.se

Awesome

GACKT - Last song är awesome. Purr.

Jag har räknat om ett tal på matteläxan (räknade fel först) och skrivit en del på svenskuppgiften. Den ska vara inlämnad nästa fredag, senast. Jag undrar vad man får göra när man är klar. Lär få skriva en massa imorgon när Gacchan är med E.L.

:3

Mamma: Har du sett vad jag har lagt upp på facebook?
Jag: Nä?
Mamma: Meh. En video med GACKT översatt till svenska!

Min mamma är lustig. Hon som brukar klaga på mina japaner.

Idag

IDAG ÄGDE JAG!

Först på svenskan då skulle Marianne läsa upp ett exempel på hur hon ville att en recension skulle vara och då läste hon upp min. Av någon anledning tittade typ alla på mig när hon började läsa. Jag vet inte varför.

Och sen, sen delade hon ut recensionerna till de som hade lämnat in och då frågade jag vad jag fått. Hon svarade MVG-. Av någon anledning förföljer "-" alltid mina MVG:n, MEN ÄNDÅ! SNACKA PWN! Speciellt när jag inte ens var nöjd med recensionen (som om jag någonsin är nöjd... XD)!

Jag måste skriva en massa... svenska. Sigh.