Quote

-i ett samtal om helgen-
Jag: Vad har du gjort då?
-: Vill du höra sanningen eller ska jag ljuga ihop något?
Jag: Sanningen? xD
-: I fredags... söp jag. I lördags for jag till stan... och söp. I söndags var jag bakis och mådde asdåligt.

Idiot~~

Imorgon.

 

Imorgon faller domen. Antingen blir det mer väntan, eller så byter vi RABIES mot en annan dator. Pappa ska dit klockan halv tre. Spänningen är olidlig.

 

Dessutom har mannen köpt superlim åt mig, vilket betyder att jag äntligen kan limma ihop mobilen och använda den officielt. Tidigare fick ju inte papa veta, eftersom han kanske skulle råka slå mig i huvudet med en träklubba.

 

Brb, limning!


Morgon

Drygt sex timmars sömn. NU ÄR JAG FIT FOR FIGHT. Orly. När jag vaknade trodde jag att någon stod och tittade på mig, så då blev jag rädd. Sekunden efter började min klocka att kvacka. Det var läskigt.

Men filmen jag såg igår var i alla fall bra. Omer var lite rolig.

Blogghelvete.

Såhär ser min blogg ut i explorer.

Det är alltså så den ska se ut.

 

Såhär ser den ut i firefox.

Så, om ni vill att min blogg faktiskt ska se normal ut - ANVÄND EXPLORER (om ni inte har en annan webbläsare som fungerar). Ty jag orkar inte bråka med min blogg mer.

 

Dessutom syns inläggen mycket snabbare i explorer. Det gäller även andras bloggar i mitt fall. Anledningen till att jag fortfarande använder firefox? Pappa säger att det är bra och jag föredrar grafiken och bookmarksen. När jag har en egen dator (igen) kanske jag konverterar till explorer dock.

 

EDIT: Den svarta menyn har bytt sida nu. Om ett par veckor är allt kanske normalt.


Matsumoto Jun

Grattis på 26-års dagen, Matsujun!


Jag förstår inte.

Pappa: Hur mår du, Isabelle, är du döende!?
Jag: Öh aa?

Män som hatar kvinnor

 

Jag började skratta när hon skrek "fitta" en gång. Jag tror inte att det var tänkt att man skulle skratta just då. Jag tror inte att det var tänkt att man skulle tänka på Gackt/Stry när hon blev våldtagen heller. Ljudet var i alla fall tillräckligt bra. I många svenska filmer hör man (jag) oftast inte vad de säger (om man inte ser på bio där ljudet är överdrivet högt).

 

Den var rätt bra. Om jag måste ge den från 1-10 så får den väl... en sjua. Den hade spännande delar, men det finns ändå många filmer som är bättre på ett annat sätt. Dessutom sade hon fitta vid roliga tidpunkter. Han var hårig...

 

Tror förresten att det aldrig har tagit så lång tid för mig att äta choklad som när jag såg filmen. När det var tjugo minuter kvar (om inte ens det) av filmen åt jag upp den sista biten. Då hade jag ändå börjat kanske en timme innan filmen ens börjat. Det brukar aldrig ta lång tid för mig... men whatever.


Pärm

Den där bilden har jag på min pärm ^___^

Och ärligt talat - jag bryr mig inte ett dugg om vad folk i min klass tycker. Den kommer att göra mig glad och då duger den. Punkt. Att de tycker att det är samma person överallt (det är faktiskt TVÅ personer) och att det ser ut som en kvinna... bryr jag mig inte om.

 

Den är fin i alla fall~~ Drygt att klippa ut dock.


Ljus

Min blogg är nästan onödligt ljus. Har tidigare haft svart. Nu är det vitt istället. Vitt och blått. Dessutom har Mozilla gjort blogg.se fucked up igen.

...tror jag.

Välkommen till min nya blogg!

I'm baaaack, to hauuuunt you.

 

notyre.blogg.se > gorlab.blogg.se > gakkun.blogg.se