Bror.

Bror tog filmerna som jag skulle gå upp med
Jag: Ge tillbaka dem!
Bror: -titta igenom alla filmer- -ge mig alla filmer förutom New Moon och stoppa den under armen-
Jag: ...den kan du behålla...

Det var väl det jag visste! Han ÄR kär i Edward!

The week of doom.

Tisdag: Inlämn. teoriuppgift dans (modern dans)
Onsdag: Räknat till och med sida 2...nånting (typ 6 sidor kvar)
Torsdag: Tal på engelskan, 3 min (JAG HAR INTE EN SKRIVIT ETT TAL FÖR FAN) och möte.
Fredag: Prov japanska, kap 1-3 + sound and rythm

Sen efter lovet är det prov i samhällskunskap och praktiskt prov på datorkunskapen.

Dun liek.

Julafton

DET ÄR JULAFTON OM EXAKT TVÅ MÅNADER!


Och jag fyller år omomom... en vecka och en dag o_o Wat. Har jag missat några månader?

Genialiskt

Kom på att man kan ju kolla i böcker efter inspiration. Lyckades plocka fram nio böcker som har ett koncept eller någon del som tilltalar mig på något sätt.

Böckerna är följande: Shadow Man (Cody Mcfadyen), SAKNAD: Kodnamn Cassandra (Jenny Carroll), Ett nytt liv (Julia Clarke), Harry Potter and the Deatlhy Hollows (J. K. Rowling), Dansar Elias? Nej! (Katarina Kiori), En prinsessas dagbok 3 & 4 (Meg Cabot), Flickan som överlevde (Lurlene McDaniel), Mörkervarelser (Charlaine Harris, Maggie Shayne och Marilyn Tracy) och Spelar Roll (Hans Olsson).

Flickan som överlevde är för övrigt en av de finaste böcker jag någonsin läst. Blir alltid lika ledsen varje gång jag läser den. Shadow Man är en av de vidrigaste böcker jag läst (även om det inte finns NÅGON bok som klår den bok där det var två personer som åt en tredje persons bajs... vid upprepade tillfällen och gjorde massa andra vidriga saker).

Utifrån dessa nio böcker (egentligen tio iom att En prinsessas dagbok är både 3 & 4 i en) så ska jag alltså få fram något eget. Om ni försöker hitta något samband med dessa böcker så önskar jag er lycka till. De handlar inte om samma saker, alla är inte ungdomsböcker, det är inte samma genre, huvudpersonens kön varierar... ingen bok är egentligen den andra lik. Det gemensamma de har är att jag har läst alla böckerna och jag tycker om dem. Vissa mer än andra, men jag tycker om varenda en av dem.

Har kommit en bit på vägen i alla fall. Måste bara hitta någon bättre konflikt så att allt inte bara blir en massa klichéer.

Pappa

Min och pappas smskonversation:
Pappa: Kommer du med 5 bussen?
Jag: Jopp
Pappa: Men vad roligt

Pappa: Idol börjar
Pappa: Snus är bus kul.?
Pappa: Snus är bus kul.?
Pappa: Snus är bus kul.?
Pappa: Nu börjar idol
Pappa: Mat
Pappa: Konfr

Pappa: Mörkt
Jag: Det brukar vara det på kvällen

Jag: Bussen 20 min sen
Pappa: Sitter du på bussen nu?
Jag: Jopp. Det var problem med framdörren
Pappa: Oki vet du vad vi gör hi hi
Pappa: Har du ätit?
Jag: Ser på idol? Jopp
Pappa: Det gör inte du hi hi

Pappa:
Sms hi hi
Pappa: Sms hi hi
AND SO ON

Delat upp det lite för att ni ska fatta vad som handlar om samma sak och vad som bara är random. Errr... min pappa är vädligt random.

Jag är inte död, bara inaktiv

Jag: Det är kramdagen imorgon!
Pappa: Usch!

Grattis bror!

Idag fyller bror 20 år, wiowio!

 

Bara därför tänker jag berätta vad han gjorde mot mig idag. Jag satt, helt oskyldigt, på soffan då han kom uppför trappen. Han tacklade ner mig i soffan (så att jag halvlåg och inte satt) och började kittla mig under fötterna. När jag lyckats få bort mina fötter från honom så sa mamma att jag skulle ta och duscha (innan farfar och Sally skulle komma). Då tog Robin tag i mina fotleder och drog ner mig från soffan. Sen gick han.


Kommer inte ihåg om det var innan eller efter, men han var inne i mitt rum och tog en posebild på sig själv (se bild) och en bild på mig när jag kom gåendes från hans rum. Med min kamera, givetvis. Vad annars?


Skins!

Jag gillar inte Michelle.

 

Jag gillar fortfarande inte Michelle.

 

WAY TO GO.


Skillnaden mellan dumle och choko

Ni kanske inte har funderat på vad som är skillnaden mellan dumle och choko är, men jag har! De må se likadana ut, men de smakar inte likadant och efter ett flertal tester har jag kommit fram till vad skillnaden är! Choko är mycket godare att doppa i te. Sådärja, nu behöver ni inte fundera på det.

I lördags hade vi öppet hus i och med att min pappa fyllde 50 (vilket han i och för sig gjorde redan i torsdags, men whatever) och då var bland annat min morbror och hans sambo här (jag snackar Lars och Maria, inte Stellan och hans fru, k?). När de var och smög omkring här uppe så var Maria inne i mitt rum och ställde lite frågor om Gackt. Den sista frågan hon ställde var: "Är han bra då?"

Varför skulle jag slösa hundratals kronor på en artist ifall denne inte är bra? Varför skulle jag tapetsera en hel vägg med en artist ifall jag egentligen inte tycker om artisten? Visst, man kan ju tycka att folk är snygga utan att gilla deras musik. MEN. Skulle man då tapetsera en hel vägg med dem där bara materialet gått på flera hundra kronor? Och sedan slösa flera TIMMAR på att sätta upp bilderna. Skulle man ödsla så mycket tid ifall man inte menar allvar med sin fandom?

Gahhh.
Eftersom mitt internet i princip inte fungerar (har försökt gå in på youtube sen jag började skriva det här inlägget och jag har fortfarande inte tagit mig dit) så tänker jag ta och räkna den förbannade matten jag måste räkna, samt göra klart japanskaquizet. Samtidigt som jag dricker te. Forest fruit. Hoppas det är gott =(

JAG VILL SE SKINS.

Quote

Pappa: Ser du var det står där?
Nikita: ...
Stellan: Det står ju DRESSINGroom! De har fullt med dressing där inne! D:
Pappa: Ja, som man har på hamburgaren!

Klart det är. Jag går alltid omkring i dressing.

PAM PAM