Coldness

Blir alltid lika deprimerad när det första man får höra på morgonen är: "DET ÄR -23 IDAG :D"
Curses.

Dag 03 - Mina föräldrar

Papi (Ola)

Mami (Katarina)

Jag älskar mina föräldrar. Dock har jag inga bilder på dem eftersom 90% av mina bilder ligger på datorn mina föräldrar stulit av mig (deras dog). Jag vet att jag inte är ensam att säga såhär om mina föräldrar, men det är sant - jag har världens bästa föräldrar. Även om pappa kan vara bitter när han inte får sin mat (han är som Skalman, skojar inte) och fast mamma gärna beskriver hur hon möttes av bajs det första hon möttes av när hon kom till jobbet. Helst när vi äter!

Mamma som tror att kameran inte fungerar när hon glömt att starta den. Pappa som skickar en kopia på alla sms han skickar till någon annan till mig. Mamma som låter mig beställa GACKT-saker även om hon tycker att det är slöseri på pengar. Pappa som kan berätta samma sak för en flera gånger, eftersom han glömt bort att man antingen hört det förut eller faktiskt var med när det han vill berätta hände.

Jag har aldrig skämts över mina föräldrar (vad jag kan minnas). Inte ens för de extremt fina bilderna mamma lägger upp på Facebook (se ovan).

Usch och fy

Kommer till skolan klockan 8.00. Upptäcker att det inte är någon matte. Det betyder att jag inte börjar förrän 9.50. Svär. Gör ingenting på lektionen som börjar 9.50. Har lunch. Går till mattesalen och upptäcker att vi tydligen inte har någon matte nu heller. Svär och går tillbaka till bildhuset. Jag börjar inte förrän om en timme och alla andra har lektion.

Ungefär SÅ glad.

Dag 02 - En sak ni inte vet om mig

När jag var liten var jag dödligt mörkrädd. Det började med att jag en natt drömde att någon knivhögg mig i ryggen. Efter det kunde jag inte ligga på mage eller med ryggen vänd mot rummet. Därefter flyttade jag upp från mina föräldrars rum till ett eget, och då klarade inte jag ens av att sova med stängd dörr och släckta lampor. Istället så skulle det alltid vara en/flera lampor tända utanför så att det skulle lysa in.

Så jagades jag av extrem rädsla för vampyrer, mördare, varulvar och diverse monster. Jag var helt övertygad om att det bodde monster som satt på soffans ryggstöd. Dock var det något fuffens med de här monsterna - de kunde nämligen göra sig osynliga ett tag. Med jämna mellanrum var de tvungna att göra sig synliga för att sedan förnya sin osynlighet. Det resulterade i att jag satt och stirrade på soffans ryggstöd utan att blinka...

Jag har sedan länge kommit över min fobi för mörkret, ifall ni undrar. Ett tag kunde jag inte sova om det inte var kolsvart i rummet, men nu har jag kommit till det stadiet där det kvittar om det är ljust eller mörkt. Jag behöver inte dra ner persiennerna på sommaren för att kunna sova. Jag sover ju med stängda ögon, så vad spelar det för roll om det är ljust eller inte?

Dag 01 – Om mig


Isabelle. Ragnhild. Katarina. Karlsson. Olle. Kotte. Bengt. Emzeliargh. 16-årig tjej från en by i Västerbotten - 2,8 mil utanför Umeå. Jag bor tillsammans med mina föräldrar och min yngsta (fast ändå äldre) bror. Mina andra tre (äldre) syskon har sedan länge flyttat hemifrån. 177 centimeter lång med brunt hår, en lugg som aldrig lyder och blåa ögon.

Började i höstas på Bild och Form-linjen på Midgårdsskolan. Där spenderar jag dagarna genom att räkna mer matte än önskat, spela Robot Unicorn Attack på lektionstid, diskutera blåvalspenisar och blåvalsvaginor, rita och måla. Allt det där kanske inte låter så roligt, men jag inte förrän jag började på Midgård har jag haft någon längtan att åka till skolan. Nu är nästan varje dag rolig och jag ser fram emot att åka till skolan, trots all tid som går bort när man åker buss. Det är okej, för jag trivs.

Jag har äran att ha världens sämsta humor, vilket gör att jag skrattar åt i princip allt. Oftast är det inget negativ, men det finns stunder då man önskar att man inte hade så lätt för att skratta.

När jag inte är i skolan, vilket inte är alldeles för många timmar varje dag så spenderar jag min tid genom att: rita, bygga pärlplattor, skriva nonsens, läsa, rollspela, lyssna på musik och fangirla GACKT. Det sistnämnda tar upp mer tid än önskat och att fangirla en artist är väl okej, men nu börjar det gå överstyr när Lene introducerat mig till ett flertal koreanska band. Jag vet i alla fall vad jag ska göra på datorkunskapslektionen imorgon - och det har inget att göra med excel!

30 utmaningar

Eftersom jag vill vara som Nadja ska jag också anta den här utmaningen!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Min första kärlek
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Dagens låt


Jang Geun Suk - What should I do

Purr.

Imorgon!

Imorgon/i helgen ska jag:
- Städa rummet (ja, jag städar mitt rum varje helg)
- Rita klart porträttet till bilden
- Montera Chirolyn-pärlplattan i en ram
- Möjligtvis sätta upp GacktJOB-tavlorna
- Göra klart samhällskunskapsuppgifterna om... ja, om vadå?
- Plugga hiragana
- Se You're Beautiful
- Se 200 Pounds Beauty (för tredje gången)
- Duscha
- Försöka läsa ut några böcker som ska vara igenlämnade snart
- Skissa på en mugg till formen på tisdag
- Rensa/sortera/förnya musik/bilder på mobilen
- Redigera bilderna som ligger på min kamera

Återstår att se hur mycket av det här jag kommer göra.
I'll keep you updated.

Responsgrupp

Sitter på svenskan och borde egentligen sitta och ge respons på en i min grupps reportage. Finns dock inte så mycket mer att säga om den, så jag har suttit och gjort ingenting de senaste tio-femton minuterna.

En tjej som skulle vara med i våran grupp är sjuk och om jag ska vara helt ärlig så är jag nästan lite glad för det. Det är inte det att jag vill vara elak eller inte tycker om henne, men hon hade säkert kunnat gett mig en himla massa respons på mitt reportage, vilket killen i min grupp inte riktigt kan, vilket är sweet... ja, nästan. Om det inte hade varit för det faktum att vi ska hålla på med de här reportagen i en vecka till. Om det inte hade varit så hade allt varit askalas. Srsly

Åh, läste världens bästa bok i morse. Grät en flod i bussen och blev självklart utstirrad. BAW. Men vadå, man får gråta om det är en sådan bra bok. Lovar.

Jag är hungrig.

Blblbl

Det här är vad jag egentligen borde göra istället för att klaga över det faktum att jag måste göra de saker som står på listan.

Översätta låttext från engelska till svenska
Skriva klart reportage
Läsa ut Cody McFadyen - Abandoned

TILLS IMORGON. FATTAR NI.
Har i och för sig bara timingen kvar på engelskan och den vet jag inte om det är så viktigt att jag gör... uh. Ca 50 sidor kvar av Abandoned och... halva reportaget kvar. ;___;

MEN JAG VILL SE PÅ YOU'RE BEAUTIFUL, KÄKA KLEMENTIN OCH DRICKA FRUIT SHOOT.
Ack, grymma värld.

Woop.

Jag: Min är större!
Julia: Men min är hårdare!

Misstolka, huh?

Wat

Camilla: ...och så den här, Träna din drake.
Jag: Hahaha. Den heter inte Träna din drake.
Camilla: Vad heter den då?
Jag: Draktränaren. Trana din dräke... -skratta lite-
Camilla: Hahahahaha.
Jag: Jag kan inte prata.
Camilla: Nä...

Camilla: Hur många pärlor ska det vara då?
Jag: Fyra. Nej! Tre. NEJ! TVÅ!
Camilla: -lägga en-

Jag och Camilla diskuterar vilken färg de ljusgråa pärlorna är
Jag: De är inte beige de är ju... SVARTA.

Success

I dare to say that I'm happy (och att hela min kropp kliar just nu, aghhh!)

Fisk.

Jag är ganska pissed of på skoldatorn för tillfället. Det räcker inte med att Firefox inte fungerar. VLC är inte kompatibelt med Windows 7 utan den ändrar färgschema varje gång man startar/avslutar VLC. Google Chrome är segt och vägrar installera program som behövs för att kunna se videor eller spela vissa spel. MSN har fått spunk som resulterar i att jag ibland inte kan skriva till folk, ibland blir utloggad och ibland ser jag inte när folk loggar ut. Det står att de är online även om det inte går att skriva till dem och jag vet att de är offline.

Dessutom råkade jag, tack vare den här datorn, radera 150 GB film. Alla mina GACKT-videor. Alla konserter, alla PVs, alla intervjuer. Allt. Sen försvann också alla mina Arashi-klipp (vilket visserligen inte ens var tio stycken) och massa annan film (exempelvis The Proposal, Titanic, 13 filmer av Landet för längesedan, Confessions of a Shopaholic, Corpse Bride och 200 Pounds Beauty). Klippet där HYDE dansar med tomten är också borta.

Sen har jag konstaterat att Photoshop CS4 suger balle. Finns massa saker som inte finns, men som fanns på Elements 6.0. Jag saknar det och eftersom mina föräldrar har tagit min dator så har jag ingen möjlighet att använda det. Fan, jag vill inte att de ska ha min dator, men mina föräldrar vägrar uppenbarligen att köpa en ny förrän EFTER JUL. Det är typ två månader., minst Min dator kommer att vara förstörd när jag får tillbaka den. Om de har tagit bort en enda GACKT-bild ligger de risigt till. Ett enda dokument. En enda mp3-fil.

Blä. Dessutom måste jag verkligen räkna bort all matte jag borde ha gjort för längesedan. Jag har lyckats stöka ner mitt rum sen jag städade det. Jag städade det idag. You see the problem?

Åh, vad jag vill ha en ram så att jag kan sätta upp GACKT-tavlan och på så vis få dubbelt så mycket plats på skrivbordet. Den tar upp den mesta ytan som de datorrelaterade sakerna inte tar upp.

Och jag vill ladda ner alla filmer och videor igen. Jag vill jag vill jag vill. Det är mycket jag vill. Pärla, till exempel. Sova är ett annat exempel.
Min enda vän.
Han sitter och vaggar och är allmänt söt. Ibland viftar han med armarna och gapar.
Aww.

Det går förövrigt inte att göra blogginlägg i Chrome eftersom Chrome inte fattar vad enter betyder. Åh, jag glömde nämna att datorn ger ifrån sig konstiga ljud och till och från får för sig att vara helt felkalibrerad. Om jag försöker rita i paint så gör den streck fem centimeter bort. Kul. Längtar till vi ska rita något på digibilden och INGET FUNKAR. Ni kanske för övrigt undrar hur jag gör för att blogga om jag inte har något Firefox och Chrome inte fungerar. Jo, förstår ni. Jag får sitta och KODA mina inlägg. Lägga in ett <br> för varje gång jag vill byta rad. KUL.

Städa.

Jag höll på att städa mitt skrivbord och konstaterade att det såg ju ganska städat ut. Det kunde ju bara betyda att jag var färdig! Sen vände jag mig om och upptäckte kaoset. Awh.

Om ni av någon anledning skulle undra

så är det här vad jag roar mig med.


GACKT
5400 pärlor
30x45 cm

Måste se till att stryka och montera den här snart så att mina plattor blir lediga. Sen måste jag också införskaffa mer pärlor, eftersom jag gjorde av med över 2000 vita pärlor (ja, säger vi som) och en flaska är på 3500. Gjorde av med hälften av alla svarta också, blä. Hoppas att det går att köpa den här sortens pärlor exempelvis i Vännäs. Känns lite enklare än att beställa.
Egentligen borde jag städa, skriva ett brev, fixa till en signatur, duscha och räkna matte. Helst igår.

Jag har för övrigt konverterat till Google Chrome. Mina föräldrar har tagit min dator eftersom deras gått sönder, vilket gör att jag måste använda min skoldator (vilket jag absolut inte gjorde innan). Firefox fungerar inte som det ska på skoldatorn, även om jag installerat o det. Det jobbiga med Google Chrome är att jag inte tycker om det. Alls.