BL1.

En helt vanlig dag i en BL1:as liv.

Vi inledde dagen med att ha teater. Läraren (jag tror att han heter Peter, men jag har dåligt minne) berättade att vi inte får gäspa på hans lektioner. Hur stor är chansen att ingen gäspar 8.25 på en tisdagsmorgon? Pucko. Sen berättade han samma sak i fem minuter, fast på olika sätt, och skrattade väldigt roat åt sina... eh... skämt? För övrigt så var han rakad under armarna. Bara så att ni vet.

Vi körde i alla fall någon skattlek där man är två lag och ska ta varandras skatter. Alfred och Julia hade en taktik som gjorde att de tog sig förbi Elina och på så vis kunde ta skatter. Därför kickade vi butt.

Därefter hade vi musik. Det var allmänt tråkigt och läraren påminde mig om Patrik som vi hade i åttan. Han var käss. Lyckligtvis var våran lärare inte lika käss nu, men han tyckte om att prata...

Alfred körde konstiga gåtor som ingen fattade och tillslut fick han inte säga några fler, för alla blev sura...

SÅ HADE VI DANS. Då gjorde vi en namnlek och pratade. B000ring.

Lunch, oh lunch, vedervärdig mat. Riset var knappt kokat, yayz.

Sista lektionen hade vi bild och form. Vi skulle välja ett djurläte (fanns masssa uppskrivna på tavlan) och en musikstil (fanns också massa på tavlan) och sen måla en bild där man försökte uttrycka det. Lite wtf. Så skulle man göra lite saker och ba mm.


Kommentarer
Postat av: D

En gris som rockar. Fifan.

2010-08-31 @ 17:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback